Kurser & retreater

Kurser & Retreater

 

 

Meditationsretreat

Meditiationsretreat av varierande längd; förlängd weekend eller vecka. Genom meditationer, drömtydning, arbete med livsenergin och Intentionskonstellationer får du kontakt med din livsglädje och hög energi. Kontakt med hög energi och livsglädje underlättar meditation.

 

Mindfulness – Vipassana Retreat

Mindfulnessretrat av varierande längd; förlängd weekend eller vecka. Här får du möjlighet att i tystnad, möta dig själv i en process där stillhet, hög energi och ökad insikt om omedvetna processer kan leda till en direkt kontakt med essensen - jaget bortom identifikation med tankar, känslor och kroppen.

 

Bonding Intensive

Bonding Intensive pågår under ett förlängt veckoslut (onsdag kväll till söndag) och innehåller en kombination av drömanalys i grupp, bondingterapi, arbete med Enneagramtyperna, Deeksha och andningsmeditationer.

 

Intentionskonstellationer

Helger eller som del av våra meditationsgrupper. Intentionskonstellationer är en metod som hjälper att se och bearbeta frågor runt vår identitet och vår egen vilja som är så grundläggande för oss människor.

 

Deeksha

Det är vår upplevelse att Deeksha är ett mycket viktigt verktyg för ökad medvetenhet och en teknik vi användar för att öka kontakten med livsenergin.

 

 

 

 

 

 

Copyright Unio Mystica ©

All Rights Reserved

 

 

UNIO MYSTICA MEDITATION CENTER

Kvarnen

Gravendal 50

S-77010 Fredriksberg

Sweden.